Tds on stall hire charges


This query is : Resolved 

Avatar

Querist : Anonymous

Profile Image
Querist : Anonymous (Querist)
02 February 2012 if my company has hired a stall in an exhibition for 2-3 days , will the company required to deduct tds? if yes, then under which section 194c or 194I? Stall charge is Rs.80000 in total.

02 February 2012 Stall Hire Charges would attract TDS u/s. 194I and therefore if there is single bill of Rs. 80000/-, there is no need to deduct TDS as threshold limit is Rs. 180000/- for Rent (Sec 194I)
However if total billing for the year exceeds Rs. 180000/-, TDS should be deducted @ 10% u/s. 194I


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
14 October 2026
Accountant

Rize.farm

Bengaluru

B.Com

View Details
Company
14 October 2026
GST & TDS ASSISTANT

AGGARWAL SANJAY & ASSOCIATES

New Delhi

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 07 October 2026
Article assistant

S.K.Bajpai & Co.

Noida

B.Com

View Details
Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details
Company
30 October 2026
Asst Manager Accounts

Goodwin Pumps India Pvt Ltd

Chengalpattu

CA Inter

View Details
Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
07 October 2026
Senior Account Manager

Amplio Invest

Mumbai

M.Com

View Details