Tax audit to professional


This query is : Resolved 

(Querist)
14 April 2015 Dear Member,
Private Limited Company whose business is providing consultancy on security(Purchase /Sell of Share) is total income is exceed 2500000 is liable to tax audit.

14 April 2015 The criteria for tax audit is Gross Receipts and not Total Income.
.

chetan (Querist)
14 April 2015 okay Ty sir,
gross receipts is 2500000 but it"s applicable to Pvt Ltd company??

14 April 2015 Tax audit is not applicable as consultancy in share purchase and sales is treated as business income.
(Section 44AA)




You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
Featured 29 October 2026
Accounts Executive

Synergy Keystone

Chennai

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 20 October 2026
CA ARTICLE

AMKN & CO

Noida

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 25 October 2026
Article Intern (CA Articleship)

Arpan Bohra & Co

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 28 October 2026
CA- Inter and Articles

N N V Satish & Co.,

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
30 October 2026
Asst Manager Accounts

Goodwin Pumps India Pvt Ltd

Chengalpattu

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
CA Articleship / Article Assistant

M N Rao & Associates LLP

Vijayawada

CA Inter

View Details
Company
31 October 2026
Accountants

sankaran and krishnan

New Delhi

B.Com

View Details