St applicable on what amount?


This query is : Resolved 

(Querist)
07 January 2014 I have to submit a quotation for a big cooling tower system on LSTK basis. The tender documents term it as 'indivisible contract' but price is to be quoted separately for Materials (Supplies) and Services (erection cost). My question: Is ST lapplicable on total lump sum cost of work or just on the cost of services (i.e., erection price). Please advise urgently. Thanks in advance.
akmangal@yahoo.com

07 January 2014 it will be a case of works contract if you sale materials and provide service at same time.

08 January 2014 Dear Anil Mangal Ji,

please refer to this discussion. Shall clear all your doubts.

https://www.salestaxindia.com/htms/articles1.htm


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
Featured 29 October 2026
Accounts Executive

Synergy Keystone

Chennai

B.Com

View Details
Company
12 October 2026
Finance

I-Genext Consulting Private Limited

New Delhi

CA

View Details
Company
19 October 2026
Accountants/Articles (Freshers/Experienced)

ADY & CO.

New Delhi

Graduate (Any)

View Details
Company
24 October 2026
CA Industrial Trainee

Fytomax Nutrition Private Limited

Aurangabad

CA Inter

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
31 October 2026
Accountants

sankaran and krishnan

New Delhi

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 25 October 2026
Article Intern (CA Articleship)

Arpan Bohra & Co

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
28 October 2026
Assistant Director/ Associate Director-Finance & Accounting

Krea University

Chennai

CA

View Details