Service tax Exemption


This query is : Resolved 

Avatar

Querist : Anonymous

Profile Image
Querist : Anonymous (Querist)
16 June 2010 Dear Sir/Madam
I wish to clarify regarding service Tax.
i.e.Mr.Raj is an Individual held a propert & he let ot that property to a School and getting Rs.200000/-p.m as rent .
Wheter Service Tax is applicable to Mr.Raj?
if that school is approved by the State Board/CBSE?

Your immediate reply will make me glad

Regards,
S.Jegadeesan



16 June 2010 Sec.65(90a) clasue (ii) spcefically excludes the rent of property to educational body , so in your case Service tax not applicable

Avatar

Querist : Anonymous

Profile Image
Querist : Anonymous (Querist)
17 June 2010 Thanks for your information.
Is it(Exemption) applicable to a Business Schools And also play Schools?
i.e. Rent received from B-School is also exempt from Service tax?
Kindly clarify the above doubt


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
14 October 2026
Accountant

Rize.farm

Bengaluru

B.Com

View Details
Company
08 October 2026
Accounts and Tax Associate

POOJA R TELI & CO

Pune

CA Inter

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 31 October 2026
CA Articleship

apricus india

Navi Mumbai

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 08 October 2026
ARTICLE TRAINEE

S.B.G. & CO. CHARTERED ACCOUNTANTS

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
28 October 2026
Assistant Director/ Associate Director-Finance & Accounting

Krea University

Chennai

CA

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
12 October 2026
Chartered Accountant - Internal Audit

HKC | Chartered Accountants & Business Advisors

Ludhiana

CA

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 28 October 2026
CA- Inter and Articles

N N V Satish & Co.,

Hyderabad

CA Inter

View Details