service tax


This query is : Resolved 

17 April 2010 If excess payment maid in service tax can it be adjusted with next time? in which section?
Thanks


17 April 2010 Yes excess payment made in service tax can be adjusted next time. If proper balance carried forward in book & return .

kartik_somu (Expert)
17 April 2010 agree

17 April 2010 please refer the Rule 6(4A) & (4B)for adjustment of excess paid service tax

17 April 2010 yes

kartik_somu (Expert)
18 April 2010 agree

21 April 2010 thanks to all frnds.....


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
07 October 2026
Senior Account Manager

Amplio Invest

Mumbai

M.Com

View Details
Company
19 October 2026
Accountants/Articles (Freshers/Experienced)

ADY & CO.

New Delhi

Graduate (Any)

View Details
Company
ARTICLESHIP 07 October 2026
Article assistant

S.K.Bajpai & Co.

Noida

B.Com

View Details
Company
08 October 2026
SALES TELECALLER

HIRE NOVA

Lucknow

Graduate (Any)

View Details
Company
23 October 2026
Sr. Accountant

SANKARAN & KRISHNAN

New Delhi

B.Com

View Details
Company
30 October 2026
Asst Manager Accounts

Goodwin Pumps India Pvt Ltd

Chengalpattu

CA Inter

View Details
Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details