Payment to nri


This query is : Resolved 

(Querist)
11 December 2012 Dear All,

We want to pay certain amount to Hongkong based party, as there is no DTAA between India & Hongkong, at what rate the transaction be taxed?

Regards,
Ritesh

11 December 2012 01.Check if the transaction is hit by section 195, if so tax rate is 30 %.
02.Get 15 CA/CB from a chartered accountant. He/she will guide you for the exact rate of TDS.

Ritesh Patel (Querist)
11 December 2012 Thanks a lot Mr. Amol Joglekar.

22 December 2012 please specify the nature of transaction.

Anuj


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
Featured 07 November 2026
Chartered Accountant

DPV & Associates

Chennai

CA

View Details
Company
14 October 2026
GST & TDS ASSISTANT

AGGARWAL SANJAY & ASSOCIATES

New Delhi

B.Com

View Details
Company
12 October 2026
Chartered Accountant - Internal Audit

HKC | Chartered Accountants & Business Advisors

Ludhiana

CA

View Details
Company
ARTICLESHIP 07 November 2026
Article Assisstant

DPV & Associates

Chennai

CA Inter

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details
Company
24 October 2026
CA Industrial Trainee

Fytomax Nutrition Private Limited

Aurangabad

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
Accountant

Rize.farm

Bengaluru

B.Com

View Details