Payment of service tax


This query is : Resolved 

01 February 2012 PROP./PARTNERSHIP CONCERN BILLING MONTH IS DEC,11 AND RECEIVED MONTH IS JAN,2012.WHEN WE WILL HAVE TO PAY THE SERVICE TAX ?

01 February 2012 Service tax due date will be

In case of Individuals or Proprietary Concerns and Partnership Firm, service tax is to be paid on quarterly basis. The due date for payment of service tax is the 5th of the month immediately following the respective quarter. For the purpose, quarters are : April to June, July to September, October to December and January to March. However, payment for the last quarter i.e. January to March is required to be made by 31st of March itself. service tax rule 6(1)

Your case need to pay service tax by 5thof the January 2012


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
12 October 2026
Chartered Accountant - Internal Audit

HKC | Chartered Accountants & Business Advisors

Ludhiana

CA

View Details
Company
ARTICLESHIP 17 October 2026
Articled Assistant

RRPM & Associates LLP

Chennai

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
GST & TDS ASSISTANT

AGGARWAL SANJAY & ASSOCIATES

New Delhi

B.Com

View Details
Company
02 November 2026
Audit Executive

SRJP & Co LLP

Kochi

CA Inter

View Details
Company
Featured 07 November 2026
Paid Assisstant

DPV & Associates

Chennai

CA Inter

View Details
Company
30 October 2026
Asst Manager Accounts

Goodwin Pumps India Pvt Ltd

Chengalpattu

CA Inter

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 31 October 2026
CA Articleship

apricus india

Navi Mumbai

CA Inter

View Details
Company
Featured 07 November 2026
Chartered Accountant

DPV & Associates

Chennai

CA

View Details