Meaning of turnover for calculating intt on service tax


This query is : Resolved 

Avatar

Querist : Anonymous

Profile Image
Querist : Anonymous (Querist)
07 December 2013 Dear All ,
the turnover referred in notification 14/2011 date 1/4/2011 for intt on late pymt of service tax @ 15 % if turnover is less than 60 lac & 18 % if turnover is more than 60 lacs.
My query is turnover consists of what?
if an assessee reced rent on which service tax levied & have some trading income on which service tax is not applicable. so we have to consider only rental income for the purpose of calculating turnover?

plzzz reply....

thanks.....to all...

07 December 2013 Value of 'taxable services' alone may be counted meaning thereby,in the cited issue, consider the rent only.
Ref - 2nd proviso to section 73B.

Avatar

Querist : Anonymous

Profile Image
Querist : Anonymous (Querist)
07 December 2013 thankew sir......


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
ARTICLESHIP 07 October 2026
Article assistant

S.K.Bajpai & Co.

Noida

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
15 October 2026
Senior Accountant

Continental Belting Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
14 October 2026
Asst. Manager/Dy Manager (Costing)

manufacturing

Pune

CMA

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 31 October 2026
CA Articleship

apricus india

Navi Mumbai

CA Inter

View Details
Company
12 October 2026
Finance

I-Genext Consulting Private Limited

New Delhi

CA

View Details
Company
ARTICLESHIP 29 October 2026
Article Assistant (CA Inter / CMA Inter) - Thrissur

Varma Raja & Associates

Thrissur

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 08 October 2026
ARTICLE TRAINEE

S.B.G. & CO. CHARTERED ACCOUNTANTS

New Delhi

CA Inter

View Details