Man power supply service


This query is : Resolved 

25 October 2013 here we are getting man power through a contractor who is supplying workers and doing work on behalf of the company, Total amount directly paid to the contractor,wheather this type of transactoin covered under Manpowersupplyservice? underRcm.

25 October 2013 yes it is classified under manpower supply

and RCM is applicable

25 October 2013 Meaning of supply of manpower
.
.
“Supply of manpower” means supply of manpower, temporarily or otherwise, to another person to work under his superintendence or control.’ [Rule 2(g) of Service Tax Rules, inserted w.e.f. 1-7-2012].
.
.
i think in your case it is manpower supply only and hence reversecharge applicable if business entity registered as body corporate receives service from individual,fuh,partnership
.
.


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
ARTICLESHIP 07 October 2026
Article Trainee/ CMA Trainee

RMA And Associates LLP

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
05 October 2026
Senior Accountant

Vision IT Peripherals Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
14 October 2026
Accountant

Rize.farm

Bengaluru

B.Com

View Details
Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 07 October 2026
Article assistant

S.K.Bajpai & Co.

Noida

B.Com

View Details
Company
14 October 2026
GST & TDS ASSISTANT

AGGARWAL SANJAY & ASSOCIATES

New Delhi

B.Com

View Details
Company
15 October 2026
Senior Accountant

Continental Belting Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
30 October 2026
Asst Manager Accounts

Goodwin Pumps India Pvt Ltd

Chengalpattu

CA Inter

View Details