Invoice no for new fy


This query is : Resolved 

04 April 2019 Is it compulsory to start the invoice no from sl no 1 in the new FY ?

04 April 2019 No it is not compulsory. You may give the next number of the running series. Rule 46 of CGST Rules.

04 April 2019 No it is not compulsory. You may give the next number of the running series. Rule 46 of CGST Rules.

05 April 2019 Thanks. However I find a notification on GST website that from 1/4/19 new unique series to be started. In our case the nos will be unique in the sense that it will not repeat. But it is continuation from the last year. Is this enough?

05 April 2019 Yes Sharmaji, it will be sufficient.


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
Featured 07 November 2026
Paid Assisstant

DPV & Associates

Chennai

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
Asst. Manager/Dy Manager (Costing)

manufacturing

Pune

CMA

View Details
Company
30 October 2026
Asst Manager Accounts

Goodwin Pumps India Pvt Ltd

Chengalpattu

CA Inter

View Details
Company
12 October 2026
Finance

I-Genext Consulting Private Limited

New Delhi

CA

View Details
Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details
Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details