IMPORT AND EXPORT OF SERVISES


This query is : Resolved 

(Querist)
14 January 2010 Whether Services received from outside India for export of services is liable to service tax? These services are provided by non resident and services are received in foreign country but payment is made from India.is it liable to servivce tax u/s 66-A? Intention of section 66A seems only to tax services received in India.
As in our case services are provided from outside India and received outside India but payment is made from India are we liable to service tax?


Thanx in advance

14 January 2010 You are not liable to service tax since the service provider and service receiver is outside India. Mere payment will not attract service tax.


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details
Company
07 October 2026
Senior Account Manager

Amplio Invest

Mumbai

M.Com

View Details
Company
30 October 2026
Asst Manager Accounts

Goodwin Pumps India Pvt Ltd

Chengalpattu

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 20 October 2026
CA ARTICLE

AMKN & CO

Noida

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 17 October 2026
Articled Assistant

RRPM & Associates LLP

Chennai

CA Inter

View Details
Company
05 October 2026
Senior Accountant

Vision IT Peripherals Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details