Expenditure against exempt income


This query is : Resolved 

(Querist)
29 December 2015 Can an Assesing officer justify in disallowing the expenditure incurred against an exempt income when the Assesee has offered the exempted income to tax?

29 December 2015 It depends upon case to case basis.
In such type of cases the assessee has to prove the actual expenditure incurred to the satisfaction of AO.
.
For more details you may refer Section 14A and Rule 8D.


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details
Company
Featured 29 October 2026
Accounts Executive

Synergy Keystone

Chennai

B.Com

View Details
Company
30 October 2026
Asst Manager Accounts

Goodwin Pumps India Pvt Ltd

Chengalpattu

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
Accountant

Rize.farm

Bengaluru

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 17 October 2026
Articled Assistant

RRPM & Associates LLP

Chennai

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
Articled Trainee

J Y & CO

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 28 October 2026
CA- Inter and Articles

N N V Satish & Co.,

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 29 October 2026
Article Assistant (CA Inter / CMA Inter) - Thrissur

Varma Raja & Associates

Thrissur

CA Inter

View Details