E-Way bill in case of printing bill


This query is : Resolved 

(Querist)
22 October 2021 We are a printing house. We took and execute printing job on order basis. Our customer include both registered and unregistered person. The SAC code we use against our services are 9988 and 9989. SAC 9988 where physical inputs are supplied by customer and SAC 9989 where physical inputs are supplied by us.
Most of our printing job is related to printing of books. My question is whether we are required to generated e-way bill or it is exempted under rule 138(14)of CGST Rule 2017 ?

Please suggest , thanks ...........

22 October 2021 Transport of printed books E way bill not required under rule 138(14)of CGST


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
08 October 2026
Accounts and Tax Associate

POOJA R TELI & CO

Pune

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
05 October 2026
Senior Accountant

Vision IT Peripherals Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 07 October 2026
Article Assistant

Malhotra Rajesh & Associates

New Delhi

B.Com

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
CA Articleship / Article Assistant

M N Rao & Associates LLP

Vijayawada

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 08 October 2026
ARTICLE TRAINEE

S.B.G. & CO. CHARTERED ACCOUNTANTS

New Delhi

CA Inter

View Details