Credit of depb!!! (gvat)


This query is : Resolved 

(Querist)
25 April 2012 Suppose X ltd. has sold DEPB license charging VAT to Y Ltd. and after few months X ltd. acquires the same DEPB license from Y ltd. without Charging VAT..

Query:
1> Whether Y ltd can avail credit on VAT paid on purchase under GVAT?
2> Whether VAT is to be charged on X ltd when license is sold to X ltd under GVAT?

Rohan Desai (Expert)
26 April 2012 1 . Under section 11 there are conditions narrated as to under what circumstances VAT Credit can be claimed. If the goods were meant for resale VAT credit can be claimed.
2. VAT has to be charged.


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
14 October 2026
Asst. Manager/Dy Manager (Costing)

manufacturing

Pune

CMA

View Details
Company
08 October 2026
SALES TELECALLER

HIRE NOVA

Lucknow

Graduate (Any)

View Details
Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 08 October 2026
ARTICLE TRAINEE

S.B.G. & CO. CHARTERED ACCOUNTANTS

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 20 October 2026
CA ARTICLE

AMKN & CO

Noida

CA Inter

View Details
Company
15 October 2026
Senior Accountant

Continental Belting Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
21 October 2026
CA INTER/ BCOM WITH EXPERIENCE

CA S KUMAR GUPTA & CO

Amritsar

CA Inter

View Details