What happen if I postpone the exam after first attempt ? shall I attempt by skipping one attempt?
hi everyone.
i doubt is that if i pass ca ipcc then will i get any exemptions in cs course? and if i pass in ca final and become ca then do i get any exemptions in cs course??
please help me by providing me with the information
thaking you santosh
good morning
yesterday I saw a new section in CA cloud campus, and logged into it as I was curious. I created my profile in it. Now I would like to know whether I can delete my profile as I do not wish to maintain e diary. Is it compulsory to maintain e diary? Please reply as soon as possible
Need your help guys.... i want to know how is parveen sharma book for ca final financial reporting? Does any one purchase it? how is it differ from his class notes..... and for sfm which is the best book for self study and for concept Rajesh Makkar or A.N. Sridhar.....
Dear Sir,
I need to clarify the following
If resident sale any immovable Property & its value exceeds Rs.50 Lakh then 1% TDS has to be made by the Buyer.
Suppose NRI sale any Property to an Indian then what rate of TDS will attract?
Is there any slab rate to deduct TDS on Payment (relating to Immovable Property) to NRI?
I need to clarify the following doubt
ROC asked to select the Para 14 (a) as Yes, in INC -1 while apply for a forex company. If we select as Yes then we need to attach the in-Principle approval from RBI at the time incorporation .
But Practically is it possible ? Whether RBI will give in-Principle approval after name approval from ROC but before the incorporation?
Kindly Reply...
I m appearing for the IPCC in NOV 2016 for the First time...I m appearing for only Gropu 1....But I want Exemption in Advanced Accounting too...So Is there any requirement to Score specific Marks in Audit and IT...?????....plse send Solution on my email address omcarshiledar@yahoo.in.......
is it necessary to quote the sub section also in law & tax.
I wish to clarify a following
i.e. M/s. TF Pvt Ltd ha to share holders & its Paid up capital Rs.1.5 Lakh & Authorised Capital is Rs.10 Lakh.
Now it has to increase the paid up capital under Rights Issue?
Is it Possible to Issue 60000 Shares to one Share holder & balance only to another one ?
or
Is there any restriction ? i.e. Right Share should be proportionately issued to based on existing share holding?
Further Which form should file first whether PAS -3 or MGT-14?
What are the attachment has to enclosed in each form?
DT & Audit (Exam Oriented Fastrack Batch) - For May 26 Exams and onwards Full English
Ca final exam