This Query has 5 replies
my dear friends,
please resolve this query .telephone bills amount including service tax .company paid the bill amount.company wants to pass the entry for service tax receiveble . is it right? please reply for this..
thanks
This Query has 4 replies
SIR MY SERVICE TAX FOR THE MONTH OF MARCH (2010) IS 15900. SIR SUPOOSE IF I WANT TO DEPOSIT AFTER DUE DATE(5 APRIL). THAN SIR PLEASE TELL ME HOW MUCH INTEREST ADDED IN MY SERVICE TAX. AS PAR MY KNOWLEDGE THE INTEREST RATE IS 13 %.
SO THE TOTAL AMT OF INTEREST IS 15900*13/100 2067
SIR IS IT CORRECT. IF WRONG THAN SIR CLEAR MY DOUBT.ANY PROVISION THAT THE INT. AMT NOT MORE THAN FOR 2000 PLEASE SIR THANKS IN ADVANCE.
This Query has 3 replies
Hello experts,
Rule 4a of the service tax rules requires every person providing taxable service shall not later than fourteen days from the date of completion of such taxable service or receipt of any payment towards the value of such taxable service, whichever is earlier issue an invoice, a bill or, as the case may be.
However in reality, there are certain sectors like consulting sector where sometimes the approved time sheets for the services rendered are generally received after 15days from the date of completion of service. The invoicing happens only after receipt of the timesheet.
I would like to know the implications, on invoicing beyond the specified timelimit as per rule 4A.
Regards
This Query has 2 replies
i m liable to pay service tax for the period 01.03.2010 to 31.03.2010 but i have received a bill dated 30.03.2010. can i pay the service tax after adjustment like this service tax recd. - service tax paid. = payable to govt.
This Query has 1 replies
our unit in nsez,we have to claim of service tax, pls provide the procedure for same
This Query has 12 replies
DURING THE F.Y. 2009-10 SERVICE TAX RETURN IS FILED BY MANUALLY OR ELECTRONICALLY PLEASE TELL, WHO IS MANUALLY and WHO IS ELECTRONICALLY STATUS WISE. IF ANY STATUS IS ELECTRONICALLY RETURN PREPERATION SOFT WARE IS AVAILABLE WHERE.
PLEASE TELL
THANKS IN ADVANCE
This Query has 4 replies
Can you clarify when we should pay service tax in case of reverse mechanism is applicable like in case of Service tax on freight , export? Whether it’s from date of Invoice? & what’s the time limit for payment of Service tax & filing return?
This Query has 2 replies
Today i E-filed form ST3 online thru ACES website, i filed the return for the period April-sept FY 2009-10 & Oct-Mar FY 2009-2010. W ithin few mins i received the following error.
Return has been rejected for the following errors :
Technical Error has occurred.Please contact System Administrator.
what shall i do now. what is the reason for the error.
This Query has 8 replies
SIR PLEASE TELL ME THE INTEREST OF LATE PMT. OF SERVICE TAX.AS PAR MY KNOWLEDGE THE INT. NOT MORE THAN 2000. SIR IS IT CORRECT.IF WRONG THAN SIR PLEASE CLEAR MY DOUBT.THANKS IN ADVANCE.
This Query has 4 replies
When can we take credit on input service. Whether on our payment to party or payment by the party to the givernment fumd. Please clarify
DT & Audit (Exam Oriented Fastrack Batch) - For May 26 Exams and onwards Full English
service tax on telephone bills