Ravi Kant Arora
This Query has 2 replies

This Query has 2 replies

24 April 2010 at 16:32

Bill without service tax

Hi Sir

One of my clients are recieving the bills from a transporter without service tax on it.

Can you please help me with the treatment of the same in service tax.

Do i need to calculate the service tax and deposit it in department?

My client has the service tax number, And if i deposit the tax can i take the credit of the same.

Regards
Ravi


Vittal
This Query has 3 replies

This Query has 3 replies

24 April 2010 at 15:52

Service Tx

Hai ,

Can you pls provide the Service tax rates in year 2009-10 & 2010 -2011 for all ctgryies


rajeev khulbe
This Query has 3 replies

This Query has 3 replies

24 April 2010 at 15:09

RETURN OF LAST QURETER DATE

SIR PLEASE TELL ME WHEN WE FILL SWRVICE TAX RETURN FOR LAST QURTER (OCT. TO MARCH).


Bivas Nag
This Query has 1 replies

This Query has 1 replies

24 April 2010 at 13:40

RULE 6 (3A) OF CENVAT CREDIT RULES

Dear Sir,

Can anybody tell me that I've accumulated CENVAT Credit of Service Tax i.e. Rs. 400/-. I'm the service provider of Taxable & Non-Taxable Services and can not maintain separate records & I will reverse the credit as per ratio of Taxable & Non-Taxable services provided by me. When I will reverse the credit which A/c. I've to be debited.

a) Is it Service Tax Paid A/c. OR

b) Increase the corresponding Expenses A/c. against which I've to received the Service Tax Credit.

Please give me suitable advise.

Bivas Nag
B.Com, MBA (Finance)
Mobile: 91430-98082


Anu Nevtia
This Query has 4 replies

This Query has 4 replies

24 April 2010 at 11:48

last dateof filing return

What would be the last date for filing the return if 25th of a particular month falls on public holiday/ sunday?

Anu



Anonymous
This Query has 1 replies

This Query has 1 replies

24 April 2010 at 10:31

Efiling of Return

At the time of registration user name and password were provided to us. My question is for uploading ST 3 we have to use the provided user name and password or apply again ?
Also after logging in how to fill and upload form st 3


Aswina Kumar
This Query has 3 replies

This Query has 3 replies

Is service tax applicable on appartment maintancas charges paid by the apartment owners to the owners association ? Iread somewhere thst its chargeble to tax if the maintainance charges per month is more than Rs.2500//-

Please give your comments...


Sanjay
This Query has 2 replies

This Query has 2 replies

23 April 2010 at 15:55

E-filing

For efiling username & password are required.But new username & password allotted to me in my personal name does not show E-filing upload option. How to e-file St-3 return???????? Please help! It's urgent


SYED HABEEB
This Query has 2 replies

This Query has 2 replies

23 April 2010 at 14:17

Service Tax Returns E-Filing

Dear Sir

Whether Service Tax E-Filing is mandatory


Naveen
This Query has 4 replies

This Query has 4 replies

23 April 2010 at 11:58

service tax

we have recd. a payment in advance for a service in march 2010 and the service is done in april 2010.
when should we pay the service tax.






CCI Pro



Answer Query

Company
ARTICLESHIP 25 October 2026
Article Intern (CA Articleship)

Arpan Bohra & Co

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
Articled Trainee

J Y & CO

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
23 October 2026
Sr. Accountant

SANKARAN & KRISHNAN

New Delhi

B.Com

View Details
Company
15 October 2026
Senior Accountant

Continental Belting Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details