Tds on interest on partners loan (current account)


This query is : Resolved 

(Querist)
15 March 2018 Good morning all,

Is TDS need to be deducted if firm pays Interest on Partners Loan (Current A/c)?

Please clarify me section 194A(3)(iv)

15 March 2018 The provisions of section 194A do not apply to interest credit or paid by a partnership firm to its partners. Thus, in this case, the firm is not liable to deduct tax from interest paid to partners.

Deepak (Querist)
15 March 2018 Thank you sir for clearing my doubt.


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
ARTICLESHIP 08 October 2026
ARTICLE TRAINEE

S.B.G. & CO. CHARTERED ACCOUNTANTS

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
Asst. Manager/Dy Manager (Costing)

manufacturing

Pune

CMA

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
31 October 2026
Accountants

sankaran and krishnan

New Delhi

B.Com

View Details
Company
14 October 2026
Accountant

Rize.farm

Bengaluru

B.Com

View Details
Company
23 October 2026
Sr. Accountant

SANKARAN & KRISHNAN

New Delhi

B.Com

View Details
Company
12 October 2026
Finance

I-Genext Consulting Private Limited

New Delhi

CA

View Details
Company
28 October 2026
Assistant Director/ Associate Director-Finance & Accounting

Krea University

Chennai

CA

View Details