Return


This query is : Resolved 

29 November 2011 Dear Sir,

Is ER4, ER5, & ER6 is compulsory for all assessees? (Notification No please) Now there is no turnover criteria.

And if it is compulsory, suppose one of assessee is registered undedr excise in last year in Nov 11, then should he file the ER 4 Return?

15 December 2011 E-filing of ER4, ER5 & ER6 made mandatory for all assessees w.e.f. 01-10-2011 vide notification no. 21/2011 dated 14-09-2011 and no. 22/2011 dated 14-09-2011.


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
19 October 2026
Accountants/Articles (Freshers/Experienced)

ADY & CO.

New Delhi

Graduate (Any)

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
Accountant

Rize.farm

Bengaluru

B.Com

View Details
Company
28 October 2026
Assistant Director/ Associate Director-Finance & Accounting

Krea University

Chennai

CA

View Details
Company
ARTICLESHIP 17 October 2026
Articled Assistant

RRPM & Associates LLP

Chennai

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 25 October 2026
Article Intern (CA Articleship)

Arpan Bohra & Co

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
15 October 2026
Senior Accountant

Continental Belting Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details