Provident Fund


This query is : Resolved 

(Querist)
13 May 2011 Is There any time limit prescribed for filing of monthly PF returns to PF authorities? If Yes,please tell me the same?

U S Sharma (Expert)
14 May 2011 Monthly

12A The Employees' Provident Funds Scheme , 1952 [para 36(1)] and the Employees' Pension Scheme 1995[para 20(4)] and The Employees' Deposit Linked Insurance Scheme, 1976.

Consolidated Statement of dues and remittance By 25th of the following month to which the dues relate.
------------

5 The Employees' Provident Funds Scheme , 1952 [para 36 (2)(a)]

Return of Employees qualifying for membership to the Employees' Provident Fund for the first time during every month. Within 15 Days of the following month.

------------------

10
The Employees' Provident Funds Scheme , 1952 [para 36 (2)(a) & (b)

Return of members leaving service during the month.

phani kumar (Querist)
16 May 2011 Thank You Sir


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
30 October 2026
Asst Manager Accounts

Goodwin Pumps India Pvt Ltd

Chengalpattu

CA Inter

View Details
Company
Featured 07 November 2026
Paid Assisstant

DPV & Associates

Chennai

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 20 October 2026
CA ARTICLE

AMKN & CO

Noida

CA Inter

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
23 October 2026
Sr. Accountant

SANKARAN & KRISHNAN

New Delhi

B.Com

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 28 October 2026
CA- Inter and Articles

N N V Satish & Co.,

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 17 October 2026
Articled Assistant

RRPM & Associates LLP

Chennai

CA Inter

View Details