Payment of Bous Act.1965


This query is : Resolved 

Avatar

Querist : Anonymous

Profile Image
Querist : Anonymous (Querist)
06 May 2011 If a Corporate entity has earned Profit on Sale of Shares,can this amount be deducted from the Net Profit as per P&L Account for the purpose of calculation of Grpss Profit as per Section of the Payment of Bonus Act,1965 ?

Avatar

Querist : Anonymous

Profile Image
Querist : Anonymous (Querist)
06 May 2011 If a Corporate entity has earned Profit on Sale of Shares,can this amount be deducted from the Net Profit as per P&L Account for the purpose of calculation of Grpss Profit as per Section 4 of the Payment of Bonus Act,1965

07 July 2023 "Sorry, I am not a featured member."

For featured members contact....

https://www.caclubindia.com/catalogue/featured.asp


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
ARTICLESHIP 17 October 2026
Articled Assistant

RRPM & Associates LLP

Chennai

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 07 November 2026
Article Assisstant

DPV & Associates

Chennai

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
Featured 27 October 2026
semi-qualified CA

Saini Pati Shah & Co LLP, Chartered Accountants

Mumbai

CA Final

View Details
Company
14 October 2026
GST & TDS ASSISTANT

AGGARWAL SANJAY & ASSOCIATES

New Delhi

B.Com

View Details
Company
21 October 2026
CA INTER/ BCOM WITH EXPERIENCE

CA S KUMAR GUPTA & CO

Amritsar

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 25 October 2026
Article Intern (CA Articleship)

Arpan Bohra & Co

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
31 October 2026
Accountants

sankaran and krishnan

New Delhi

B.Com

View Details