MRP IN RESPECT OF PACKAGED COMMODITIES


This query is : Resolved 

(Querist)
18 February 2011 Dear Experts,
We are sending our goods with corrugated box packing. On the packing box we also mention all details including MRP amount.
But our finish goods are not falling under MRP Rule(section 4a).
Now is there any problems from Excise and customs department for MRP sticker?
Kindly guide me.
Thanks and regards,
r

22 February 2011 As long as the products are not set out as liable under Section 4A, the affixing or non affixing of MRP would be irrelevant. The goods would get valued at transaction value when sold.

R.DUTTA (Querist)
23 February 2011 Dear Mr.Hiregange,
Thanking you for your valuable reaply. Now cayou please explain me rule 4, and 4A.
Thanking you,
r


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
12 October 2026
Chartered Accountant - Internal Audit

HKC | Chartered Accountants & Business Advisors

Ludhiana

CA

View Details
Company
Featured 29 October 2026
Accounts Executive

Synergy Keystone

Chennai

B.Com

View Details
Company
31 October 2026
Accountants

sankaran and krishnan

New Delhi

B.Com

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 25 October 2026
Article Intern (CA Articleship)

Arpan Bohra & Co

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
Featured 07 November 2026
Paid Assisstant

DPV & Associates

Chennai

CA Inter

View Details