Inclusion of supplier in advance authorisation


This query is : Resolved 

(Querist)
01 October 2011 is it mandatory for a supplier (not a supporting manufacturer) of exported product to be included as co-licensee in case of Advance authorisation?

01 October 2011 as per para 4.12 , of HBP VOL-1, 2009-2014,

exports / supplies made from edi generated file No. for an advance licence authorisation, may be accepted towards discharge of E.O.

Shipping / supply documents (s) should be endorsed with file No. or authorisation No. to establish co-relation of exports / supplies with authorisation issued.

for more information :

read handbook of procedures vol-1, 2009-2014.



You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
ARTICLESHIP 25 October 2026
Article Intern (CA Articleship)

Arpan Bohra & Co

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
24 October 2026
CA Industrial Trainee

Fytomax Nutrition Private Limited

Aurangabad

CA Inter

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
07 October 2026
Senior Account Manager

Amplio Invest

Mumbai

M.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
Articled Trainee

J Y & CO

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details
Company
31 October 2026
Accountants

sankaran and krishnan

New Delhi

B.Com

View Details