Football player


This query is : Resolved 

(Querist)
05 October 2013 Is service tax applicable to a professional footballer if he receives professional fees from a club?

Ajay Mishra (Expert)
05 October 2013 Hi

A 12.36 per cent service tax will now be levied on all players – men and women – who earn more than Rs 10 lakh from match fees (this includes prize or award money). Coaches, match referees, umpires and other support staff of teams earning above Rs 10 lakh annually will also be taxed.

Read more:
https://www.dailymail.co.uk/indiahome/indianews/article-2168873/Filmstars-income-promotional-adverts-new-levy.html

MAMG and Co (Querist)
05 October 2013 hi,

Thank you Mr. Mishra. Also this is from A.Y 13-14 onwards, right?


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
Featured ARTICLESHIP 06 October 2026
Semi Qualified

AJAY SINGH AND CO LLP

Thane

CA Final

View Details
Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
Articled Trainee

J Y & CO

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
28 October 2026
Assistant Director/ Associate Director-Finance & Accounting

Krea University

Chennai

CA

View Details
Company
12 October 2026
Finance

I-Genext Consulting Private Limited

New Delhi

CA

View Details
Company
21 October 2026
CA INTER/ BCOM WITH EXPERIENCE

CA S KUMAR GUPTA & CO

Amritsar

CA Inter

View Details
Company
24 October 2026
CA Industrial Trainee

Fytomax Nutrition Private Limited

Aurangabad

CA Inter

View Details