Due date of payment of Provident Fund


This query is : Resolved 

Avatar

Querist : Anonymous

Profile Image
Querist : Anonymous (Querist)
15 December 2010 PLEAE REPLY URGENTLY THANKS IN ADVANCE

Recently I came across a news that due date for payment of Provident fund is 15th of the month following the month of payment of salary. Extension period is upto 20th of the month following the month of payment of salary after which penalty shall be imposed.

Is it True?

If yes, can you give me the source [sec no/rule no.etc] if I want to substantiate to my Seniors.

15 December 2010 As per my information it is still 15 days.

15 December 2010 Also, five days of grace period has been allowed to employers for payment of Provident Fund contributions by clause (iii) of CPFC’S Circular No.E.128(1) 60-III dated 19-3-1964 as modified by circular No.E11/128 (section 14-B Amendment)/73 dated 24-10-1973.



You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
Featured 27 October 2026
semi-qualified CA

Saini Pati Shah & Co LLP, Chartered Accountants

Mumbai

CA Final

View Details
Company
12 October 2026
Chartered Accountant - Internal Audit

HKC | Chartered Accountants & Business Advisors

Ludhiana

CA

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details
Company
02 November 2026
Audit Executive

SRJP & Co LLP

Kochi

CA Inter

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 28 October 2026
CA- Inter and Articles

N N V Satish & Co.,

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details
Company
31 October 2026
Accountants

sankaran and krishnan

New Delhi

B.Com

View Details