Construction Work


This query is : Resolved 

(Querist)
18 December 2008 Hello Sir,
We are the newly established Construction
Private Limited.

Do we require to register for Service Tax?
In which cases, service tax will be applicable to us?

thank
Bhargav

annapurna (Expert)
18 December 2008 bhargav,
Your company has to register if the taxable service is exceeding nine lakh. The taxable service can be classified for construction company under commercial construction service, Residential constructions service or works contract service. Depending upon the type of servic your company is providing u have to register.

18 December 2008 Continuing on the subject, if you decide to register also think of compounding option for which an application as per notification 32/2007 dated 22/5/2007 may be filed along with the registration documents.


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
CA Articleship / Article Assistant

M N Rao & Associates LLP

Vijayawada

CA Inter

View Details
Company
21 October 2026
CA INTER/ BCOM WITH EXPERIENCE

CA S KUMAR GUPTA & CO

Amritsar

CA Inter

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
Featured 27 October 2026
semi-qualified CA

Saini Pati Shah & Co LLP, Chartered Accountants

Mumbai

CA Final

View Details
Company
12 October 2026
Chartered Accountant - Internal Audit

HKC | Chartered Accountants & Business Advisors

Ludhiana

CA

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 31 October 2026
CA Articleship

apricus india

Navi Mumbai

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
31 October 2026
Accountants

sankaran and krishnan

New Delhi

B.Com

View Details