Agm via video conferencing


This query is : Resolved 

(Querist)
03 October 2013 can a director serve 3 companies agm in a day via video conferencing? is his vote valid?

03 October 2013 SURAJ JI,

According to section 166 of the Companies Act, 1956, a company is required to have its AGM either at the registered office of the company or at place within the city, town or the village in which registered office of the company is situated.


Listed companies will also have to ensure that video conferencing connectivity during such meetings at least five places in India.


MORE INFO:
https://www.mca.gov.in/Ministry/pdf/Circular_27-2011_20may2011.pdf


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
Featured 27 October 2026
semi-qualified CA

Saini Pati Shah & Co LLP, Chartered Accountants

Mumbai

CA Final

View Details
Company
12 October 2026
Chartered Accountant - Internal Audit

HKC | Chartered Accountants & Business Advisors

Ludhiana

CA

View Details
Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details
Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details
Company
23 October 2026
Sr. Accountant

SANKARAN & KRISHNAN

New Delhi

B.Com

View Details
Company
14 October 2026
GST & TDS ASSISTANT

AGGARWAL SANJAY & ASSOCIATES

New Delhi

B.Com

View Details
Company
15 October 2026
Senior Accountant

Continental Belting Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 25 October 2026
Article Intern (CA Articleship)

Arpan Bohra & Co

Hyderabad

CA Inter

View Details