Tds


This query is : Resolved 

Avatar

Querist : Anonymous

Profile Image
Querist : Anonymous (Querist)
12 August 2013 Whether Commision on Commercial Paper Charged by Bank ( directly debited by bank ) - will company have to deduct and pay tds on that ??

12 August 2013 TDS will not attract on bank commission

Avatar

Querist : Anonymous

Profile Image
Querist : Anonymous (Querist)
19 August 2013 Please provide the respective section in regard to it

19 August 2013 Please refer sec.194A

Avatar

Querist : Anonymous

Profile Image
Querist : Anonymous (Querist)
20 August 2013 194 A does not say anything abot commission paid to bank in respect of commercial paper

25 August 2013 Interest & commission paid to banks will not attract the TDS as per sec.194A


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
06 October 2026
Assistant Manager - Audit and Compliance

Ravi K Jain & Co

Noida

Others

View Details
Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
08 October 2026
Accounts and Tax Associate

POOJA R TELI & CO

Pune

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 25 October 2026
Article Intern (CA Articleship)

Arpan Bohra & Co

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 28 October 2026
CA- Inter and Articles

N N V Satish & Co.,

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 31 October 2026
CA Articleship

apricus india

Navi Mumbai

CA Inter

View Details
Company
21 October 2026
CA INTER/ BCOM WITH EXPERIENCE

CA S KUMAR GUPTA & CO

Amritsar

CA Inter

View Details
Company
02 November 2026
Audit Executive

SRJP & Co LLP

Kochi

CA Inter

View Details