Tds


This query is : Resolved 

Avatar

Guest

Profile Image
Guest (Querist)
29 May 2013 Whether tdax should be deducted on rent paid to prasar bharti?

29 May 2013 I think it is exempted. Kindly refer below link--

https://prasarbharati.gov.in/NR/rdonlyres/1F464101-E503-4D22-9D60-9F0B65FE7E6F/8813/OMregExemptionofPBfromIncomeTaxdt19112012.pdf

Profile Image

Guest

Profile Image

Guest (Expert)
29 May 2013 no tds to be deducted as the income of the Prasar Bharti is exempted u/s 1023BBH.

For more clarification read section 197


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
12 October 2026
Chartered Accountant - Internal Audit

HKC | Chartered Accountants & Business Advisors

Ludhiana

CA

View Details
Company
ARTICLESHIP 25 October 2026
Article Intern (CA Articleship)

Arpan Bohra & Co

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
Articled Trainee

J Y & CO

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
Featured 29 October 2026
Accounts Executive

Synergy Keystone

Chennai

B.Com

View Details
Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details