Section 297 applicability to sale of scrap


This query is : Resolved 

06 May 2009 Hello

Could anyone please let me know whether Section 297 would be applicable to sale of scrap between twoprivate companies with common directors?

Thanks

06 May 2009 IN SECTION 297 WORDING USE " FOR THE SALE, PURCHASE OR SUPPLY OF ANY GOODS, MATERIALS OR SERVICES."
PHRASE USE "ANY" SO I THINK SALE OF SCRAP SHOULD BE COVERED IN SECTION 297

Ankur Garg (Expert)
10 May 2009 Agree with Meenakshi.


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
08 October 2026
SALES TELECALLER

HIRE NOVA

Lucknow

Graduate (Any)

View Details
Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details
Company
31 October 2026
Accountants

sankaran and krishnan

New Delhi

B.Com

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
ARTICLESHIP 08 October 2026
ARTICLE TRAINEE

S.B.G. & CO. CHARTERED ACCOUNTANTS

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
CA Articleship / Article Assistant

M N Rao & Associates LLP

Vijayawada

CA Inter

View Details
Company
15 October 2026
Senior Accountant

Continental Belting Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details