Registration for more than one service ??????


This query is : Resolved 

(Querist)
11 August 2011 under What category do i take a regn under Service tax if i am providing following services;

signed an MOU for warehousing Services and the warehousing charges are fixed @ say 20per sq ft.

Loading/Unloading---Actual

Transportation--from warehouse to Customer Location------------actual basis

Handling Chgs--actual


U S Sharma (Expert)
11 August 2011 As per sub-rule (4) of rule 4 of the Finance Act, 1994, only one Registration certificate is
to be taken even if the person provides more than one service from the same premises
for which registration is sought. However, while making application for registration, all
taxable services provided by the person should be mentioned.
If there is centralized registration, only one registration certificate is required for services


https://www.servicetax.gov.in/faq_30sept10.pdf


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details
Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 20 October 2026
CA ARTICLE

AMKN & CO

Noida

CA Inter

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
12 October 2026
Chartered Accountant - Internal Audit

HKC | Chartered Accountants & Business Advisors

Ludhiana

CA

View Details
Company
02 November 2026
Audit Executive

SRJP & Co LLP

Kochi

CA Inter

View Details
Company
31 October 2026
Accountants

sankaran and krishnan

New Delhi

B.Com

View Details
Company
08 October 2026
Account Executive

Elite Taxation

New Delhi

CA Foundation

View Details