Registration


This query is : Resolved 

(Querist)
02 May 2011 Rule 9 of CE Rules require persons dealing in excisable goods to get registered.
One person buys goods directly from the manufacturer but does not want to/have to issue excisable invoice, will he have to take registration ?? The person seems to fall in the category of 1st stage dealer as per strict defiition of the same in CenvT Credit Rules.
There is an exemption notification 36/2001, but it excludes 1st /2nd stage dealer.
Please suggest with relevant circular/notification.
Thanks & Regards

02 May 2011 wheather that above said excise goods are "Granted Exemtion" Pls specify.


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
ARTICLESHIP 29 October 2026
Article Assistant (CA Inter / CMA Inter) - Thrissur

Varma Raja & Associates

Thrissur

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 17 October 2026
Articled Assistant

RRPM & Associates LLP

Chennai

CA Inter

View Details
Company
Featured 29 October 2026
Accounts Executive

Synergy Keystone

Chennai

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
CA Articleship / Article Assistant

M N Rao & Associates LLP

Vijayawada

CA Inter

View Details
Company
08 October 2026
SALES TELECALLER

HIRE NOVA

Lucknow

Graduate (Any)

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details