Point of taxation for kkc


This query is : Resolved 

25 May 2016 Which point of taxation rule shall be applicable for karshi kalayan cess "service receiver" ?

25 May 2016 Dear Ramu Galwa,

KKC shall be covered under Rule 5 of Point of taxation Rules, 2011.
Thanking You.

26 May 2016 Dear Vasani Ji,

Rule 5 applicable to SP not to SR, please.

Regards
CA Rameshwar Galwa

26 May 2016 Dear Rameshwarji,
Yes Rule 5 is applicable to SP.
From 01-04-2012, Rule 7 prescribes the point of taxation in case of the persons who are required to pay tax as recipient under the rules made in this regard in respect of services which are notified u/s 68(2).
Thanking You.


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
08 October 2026
Accounts and Tax Associate

POOJA R TELI & CO

Pune

CA Inter

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
19 October 2026
Accountants/Articles (Freshers/Experienced)

ADY & CO.

New Delhi

Graduate (Any)

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 28 October 2026
CA- Inter and Articles

N N V Satish & Co.,

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
06 October 2026
Assistant Manager - Audit and Compliance

Ravi K Jain & Co

Noida

Others

View Details
Company
14 October 2026
Asst. Manager/Dy Manager (Costing)

manufacturing

Pune

CMA

View Details
Company
31 October 2026
Accountants

sankaran and krishnan

New Delhi

B.Com

View Details