Place of supply


This query is : Resolved 

(Querist)
11 February 2020 A hotel registered in odisha.Apart from providing accommodation service, the hotel also provide tour package sale to another tour and travel agency who is registered in u.p.what is place of supply? Whether hotel will charge igst on the bill issued to tour operator of u.p?

11 February 2020 For tour package services, IGST needs to be charged:-
In terms of Sec. 12(2) of IGST Act, When an Air Travel Agent provides services to a person who is located in India and the person is registered under the GST law then the place of supply shall be the location of service receiver.

However , CGST & SGST will be charged for accomodation services in Odhisa.


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
Featured 29 October 2026
Accounts Executive

Synergy Keystone

Chennai

B.Com

View Details
Company
15 October 2026
Senior Accountant

Continental Belting Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
12 October 2026
Chartered Accountant - Internal Audit

HKC | Chartered Accountants & Business Advisors

Ludhiana

CA

View Details
Company
12 October 2026
Finance

I-Genext Consulting Private Limited

New Delhi

CA

View Details
Company
24 October 2026
CA Industrial Trainee

Fytomax Nutrition Private Limited

Aurangabad

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 29 October 2026
Article Assistant (CA Inter / CMA Inter) - Thrissur

Varma Raja & Associates

Thrissur

CA Inter

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details