Is VAT & CST also covered under epayment from 1st april 2008


This query is : Resolved 

10 April 2008 Dear All,

Can you please guide me that is Sales Tax also covered under the notification of epayment of all corporate taxes from 1st april 2008 for all corporate houses?

Regards

Deepak Maheshwari
+91-9891006006

10 April 2008 Hi Deepak, Electronic payment of taxes has been made mandatory for all corporate assesses and all assesses to whom provisions of section 44AB of the Income Tax Act are applicable from 1st April, 2008.

Income tax does not include sales Tax as it is Direct Tax.

10 April 2008 Epayment circular has been issued by CBDT and CBDT circulars are not concerned with Indirect taxes

11 April 2008 Thanks for updating me. Thanks Again

Deepak
+91-9891006006


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
Featured 27 October 2026
semi-qualified CA

Saini Pati Shah & Co LLP, Chartered Accountants

Mumbai

CA Final

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 31 October 2026
CA Articleship

apricus india

Navi Mumbai

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
Articled Trainee

J Y & CO

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
CA Articleship / Article Assistant

M N Rao & Associates LLP

Vijayawada

CA Inter

View Details
Company
12 October 2026
Finance

I-Genext Consulting Private Limited

New Delhi

CA

View Details
Company
15 October 2026
Senior Accountant

Continental Belting Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
14 October 2026
Asst. Manager/Dy Manager (Costing)

manufacturing

Pune

CMA

View Details