Int on supplimentry bill


This query is : Resolved 

13 May 2015 DEAR SIR, PLEASE TELL ME RULE AS PER EXCISE INT ON SUPPLEMENTARY BILL IN PRESENT SCENARIO. WILL THE INT BE PAYABLE? IT IS VERY URGENT. PLEASE, CLARIFY.

14 May 2015 Section 11 B of Central Excise Act.
Interest is payable on the differential duty from the due date of duty on parent invoice till the now.

arbindaggarwal@gmail.com

15 May 2015 Sir, Please tell me Honorable supreme Court case regarding the Int on pvc invoices. Is it mandatory pay int on pvc invoices

15 May 2015 Dear Sir, sec11AA & 11AB of the Central Excise govern interest paid on short levied or paid or not levied or not paid, not sec 11B of central excise.


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
ARTICLESHIP 29 October 2026
Article Assistant (CA Inter / CMA Inter) - Thrissur

Varma Raja & Associates

Thrissur

CA Inter

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 28 October 2026
CA- Inter and Articles

N N V Satish & Co.,

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details
Company
Featured 29 October 2026
Accounts Executive

Synergy Keystone

Chennai

B.Com

View Details
Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
GST & TDS ASSISTANT

AGGARWAL SANJAY & ASSOCIATES

New Delhi

B.Com

View Details
Company
21 October 2026
CA INTER/ BCOM WITH EXPERIENCE

CA S KUMAR GUPTA & CO

Amritsar

CA Inter

View Details