Eou unit


This query is : Resolved 

(Querist)
31 October 2011 Dear Sir,

(1) Can a 100% EOU get the status of "STAR EXPORT HOUSE" , IF my export has crossed the limit specified for this status by DGFT / Foreighn Trade Policy ?

(2) If an export house has crossed turnover of 100 crores (Total of turnover of last three financial years plus current financial year), he can get status of Star Export House. Is this limit right and OK ?

regards

anckoora

31 October 2011 reply of query 1:
(yes)

yes.then it will be Trading House.

Application for Grant of Status Certificate

(Kindly see Para 3.10 of FTP)


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
14 October 2026
Accountant

Rize.farm

Bengaluru

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 20 October 2026
CA ARTICLE

AMKN & CO

Noida

CA Inter

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details
Company
31 October 2026
Accountants

sankaran and krishnan

New Delhi

B.Com

View Details
Company
12 October 2026
Chartered Accountant - Internal Audit

HKC | Chartered Accountants & Business Advisors

Ludhiana

CA

View Details
Company
14 October 2026
Asst. Manager/Dy Manager (Costing)

manufacturing

Pune

CMA

View Details