Applicability of Service Tax


This query is : Resolved 

16 December 2008 Suppose, Contractor outsource contract to sub-contractor, then sub-contractor has to charge service tax on sub-contract work, because main contractor can take set off of the service tax. Whether there is any rule, circular or notification which restain sub-contractor from charging the service tax.

16 December 2008

BALU V (Expert)
16 December 2008 Do you want the sub-contractor to charge ST? Then refer circular No.96/7/2007 dated 23/8/2008 popularly known as master circular. Item No.999.03


25 June 2023 "Sorry, I am not a featured member."

For featured members contact....

https://www.caclubindia.com/catalogue/featured.asp


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
CA Articleship / Article Assistant

M N Rao & Associates LLP

Vijayawada

CA Inter

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 31 October 2026
CA Articleship

apricus india

Navi Mumbai

CA Inter

View Details
Company
Featured 27 October 2026
semi-qualified CA

Saini Pati Shah & Co LLP, Chartered Accountants

Mumbai

CA Final

View Details
Company
ARTICLESHIP 29 October 2026
Article Assistant (CA Inter / CMA Inter) - Thrissur

Varma Raja & Associates

Thrissur

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
Asst. Manager/Dy Manager (Costing)

manufacturing

Pune

CMA

View Details
Company
ARTICLESHIP 07 November 2026
Article Assisstant

DPV & Associates

Chennai

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 20 October 2026
CA ARTICLE

AMKN & CO

Noida

CA Inter

View Details
Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details