Applicability


This query is : Resolved 

17 January 2014 OUR CLIENT IS A PRIVATE HOSPITAL(BRANCH OF A CHAIN OF HOSPITALS) IN HARYANA, IS SERVICE TAX APPLICABLE ON THEM?

18 January 2014 YES,
DEAR,
SERVICE TAX APPLICABLE ON THIS WHENEVER THE LIMIT OF GROSS RECEIPT MORE THAN 10LAKHS.
CALL:-8802914461.

21 January 2014 Respected sir,
here in my town no other hospital is charging service tax, as according to them health services are exempt from service tax.
you are requested to please confirm the same
thank u

21 January 2014 Himanshu Makkar,

Please see the notification No.12/2012,dt-17/03/2012 towards Health services.


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
ARTICLESHIP 25 October 2026
Article Intern (CA Articleship)

Arpan Bohra & Co

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
Featured 27 October 2026
semi-qualified CA

Saini Pati Shah & Co LLP, Chartered Accountants

Mumbai

CA Final

View Details
Company
ARTICLESHIP 17 October 2026
Articled Assistant

RRPM & Associates LLP

Chennai

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
12 October 2026
Finance

I-Genext Consulting Private Limited

New Delhi

CA

View Details
Company
28 October 2026
Assistant Director/ Associate Director-Finance & Accounting

Krea University

Chennai

CA

View Details
Company
14 October 2026
Accountant

Rize.farm

Bengaluru

B.Com

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details