ITC Eligibility on Event Management Service


This query is : Resolved 

(Querist)
02 June 2022 Sir,

I have organized an event in my company connected with inauguration of a new division together with food and catering service. I am doing business in the field of building material. Invoice was issued by the party with GST and mentioning service was "Food and Service and Event Co-ordination. Confirm whether I am eligible to take credit of ITC?.

02 June 2022 Input credit on food and beverage is restricted under section 17(5). Therefore, you will not be allowed to take the credit on Food and beverage . Input credit on event co-ordination service will also not be allowed as it doesn't have direct nexus with your outward supplies. I hope it clarifies.
Thanks,
Rajbir Yadav


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
14 October 2026
Accountant

Rize.farm

Bengaluru

B.Com

View Details
Company
Featured 07 November 2026
Chartered Accountant

DPV & Associates

Chennai

CA

View Details
Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
12 October 2026
Finance

I-Genext Consulting Private Limited

New Delhi

CA

View Details
Company
21 October 2026
CA INTER/ BCOM WITH EXPERIENCE

CA S KUMAR GUPTA & CO

Amritsar

CA Inter

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
31 October 2026
Accountants

sankaran and krishnan

New Delhi

B.Com

View Details
Company
30 October 2026
Asst Manager Accounts

Goodwin Pumps India Pvt Ltd

Chengalpattu

CA Inter

View Details