Ed excemption against pac for supply from 100% eou


This query is : Resolved 

(Querist)
03 November 2011 Sir/Madam,

We are a 100% Export Oriented Unit. And we sell portion of our production to DTA Sales.
Are we eligible to sell our product without Excise Duty against 'Project Authority Certificate' Received from Customer ???.

The 'Project Authority Certificate' has been issued under the notification No. 21/2002 dated 01.03.2003.

We doubt that we take raw materials without Duty (From Import & Domestic Suppliers) and hence we may not be eligible to avail the Excemption against the PAC.

If some one can clarify this, that will be an great help for us.

Thanks,
D.Rajendran

U S Sharma (Expert)
03 November 2011 PAC is not a document/ execution document, but a comitee.

D Rajendran (Querist)
03 November 2011 Dear Mr.Sharma,

I mean Project Authority Certificate (PAC)


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
24 October 2026
CA Industrial Trainee

Fytomax Nutrition Private Limited

Aurangabad

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
Accountant

Rize.farm

Bengaluru

B.Com

View Details
Company
23 October 2026
Sr. Accountant

SANKARAN & KRISHNAN

New Delhi

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
CA Articleship / Article Assistant

M N Rao & Associates LLP

Vijayawada

CA Inter

View Details
Company
31 October 2026
Accountants

sankaran and krishnan

New Delhi

B.Com

View Details
Company
19 October 2026
Accountants/Articles (Freshers/Experienced)

ADY & CO.

New Delhi

Graduate (Any)

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details