Gst on transport services to educational institutions

Dear Experts,

whether gst tax applicable for gst on transport services to educational institutions(schools and university)

Replies (2)
Quick Summary
This discussion seeks clarification on whether Goods and Services Tax (GST) applies to transport services provided to educational institutions like schools and universities. Specifically, it questions if the transportation of students falls under taxable services and if input tax credit is blocked under Section 17(5) of the GST Act. Experts are asked to provide a detailed explanation of these aspects.

Is it transportation of Students ?. , please elaborate in detail .
Blocked credit u/sec 17 (5) is applicable

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
08 October 2026
SALES TELECALLER

HIRE NOVA

Lucknow

Graduate (Any)

View Details
Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
14 October 2026
GST & TDS ASSISTANT

AGGARWAL SANJAY & ASSOCIATES

New Delhi

B.Com

View Details
Company
30 October 2026
Asst Manager Accounts

Goodwin Pumps India Pvt Ltd

Chengalpattu

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 29 October 2026
Article Assistant (CA Inter / CMA Inter) - Thrissur

Varma Raja & Associates

Thrissur

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
Asst. Manager/Dy Manager (Costing)

manufacturing

Pune

CMA

View Details