Exemption in Himachal

Dear ll,

Is there any notification whcih provides exemption to certain type of processes from excise duty i.e not considered as manufacture in the state of Himachal Pradesh ?

 

Thanks

 

Replies (1)

Dear Mr. Jeevesh,

Excise duty is leviable on goods which come into existance as a result of  "manufacture". Can You pls tell what are those processes against which you are paying excise duty? Kindly go though the Notification No. 50/2003-CE of 10-6-2003 whch exempts certain goods being produced in HP.

Regards,

Ramesh

 

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
14 October 2026
Accountant

Rize.farm

Bengaluru

B.Com

View Details
Company
14 October 2026
GST & TDS ASSISTANT

AGGARWAL SANJAY & ASSOCIATES

New Delhi

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 07 October 2026
Article assistant

S.K.Bajpai & Co.

Noida

B.Com

View Details
Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details
Company
30 October 2026
Asst Manager Accounts

Goodwin Pumps India Pvt Ltd

Chengalpattu

CA Inter

View Details
Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
07 October 2026
Senior Account Manager

Amplio Invest

Mumbai

M.Com

View Details