Service tax on educational facilitation services

 

Client is running a educational facilitation services such as application collection, preparation, submission to various Universities in India and worldwide. They collect the application fee along with facilitation service fee from the prospective students.

 

Do they need to collect any service tax and what is the rate of ST?

 

As per the service tax notification here https://www.servicetax.gov.in/notifications/notfns-2012/st25-2012.htm, section 9(a) auxillary educational services are exempted from ST?

 

 

 

 

 

Replies (1)

Sirs,

Any input on this regard will be appreciated. I would like to know the service tax for educational facilitation services.

 

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
Featured ARTICLESHIP 31 October 2026
CA Articleship

apricus india

Navi Mumbai

CA Inter

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details
Company
08 October 2026
Accounts and Tax Associate

POOJA R TELI & CO

Pune

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
Accountant

Rize.farm

Bengaluru

B.Com

View Details
Company
14 October 2026
GST & TDS ASSISTANT

AGGARWAL SANJAY & ASSOCIATES

New Delhi

B.Com

View Details
Company
08 October 2026
SALES TELECALLER

HIRE NOVA

Lucknow

Graduate (Any)

View Details
Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 29 October 2026
Article Assistant (CA Inter / CMA Inter) - Thrissur

Varma Raja & Associates

Thrissur

CA Inter

View Details