Place of Supply rules

What will be place of supply of goods if Bill to party is out of India & Ship to party is in India...also what will be place of supply of services if bill to party is out of India & Ship to party is in India?
Replies (4)
Quick Summary
This discussion clarifies the Place of Supply rules under the IGST Act 2017 for scenarios where the 'Bill To' party is outside India, but the 'Ship To' party is located within India. For goods, if imported into India, the place of supply is the importer's location. If exported from India, the place of supply is outside India. The consensus is that in this specific 'Bill To' outside, 'Ship To' inside India scenario, the place of supply will be considered outside India.

Place of Supply will be out of India.

Section 10 (1) ( b) of the IGST act 2017 .
The place of supply of goods:a)imported into India shall be the location of the importer. 2)exported from India shall be the location outside India.
Yes agree with reply by Prasad Nilugal

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
ARTICLESHIP 07 October 2026
Article Assistant

Malhotra Rajesh & Associates

New Delhi

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 29 October 2026
Article Assistant (CA Inter / CMA Inter) - Thrissur

Varma Raja & Associates

Thrissur

CA Inter

View Details
Company
07 October 2026
Senior Account Manager

Amplio Invest

Mumbai

M.Com

View Details
Company
08 October 2026
Accounts and Tax Associate

POOJA R TELI & CO

Pune

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
Articled Trainee

J Y & CO

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 31 October 2026
CA Articleship

apricus india

Navi Mumbai

CA Inter

View Details
Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details
Company
19 October 2026
Accountants/Articles (Freshers/Experienced)

ADY & CO.

New Delhi

Graduate (Any)

View Details