Non resident Partner

Is TDS to be deducted on remuneration paid [within limits on 40(b)] to non resident Partner? If yes, under which section?
Replies (2)
Quick Summary
This discussion explores whether Tax Deducted at Source (TDS) is applicable on remuneration paid to a non-resident partner, specifically when this payment falls within the limits set by Section 40(b) of the Income Tax Act. It seeks clarification on the relevant section under which TDS should be deducted, considering options like Section 195 and Section 94LC.

Under section 94LC
Section 195

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
15 October 2026
Senior Accountant

Continental Belting Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
Articled Trainee

J Y & CO

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
12 October 2026
Finance

I-Genext Consulting Private Limited

New Delhi

CA

View Details
Company
14 October 2026
Asst. Manager/Dy Manager (Costing)

manufacturing

Pune

CMA

View Details
Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details