GST 9n import of service

My client is paying diamond certification charged as import of service..RCM applicable ??
because under section 9(3) following entry is there ...

Service provider :-
Any service
supplied by any
person who
is located in
a non-taxable
territory to any
person other
than non-
taxable online
recipient.

Located in non-taxable territory :-
Any person
located in a
non-taxable
territory

Receipient of service :-
Any person
located in
the taxable
territory other
than non-
taxable online
recipient.
Replies (2)
yes it is covered in RCM
Yes it is under notified list.Thx

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
28 October 2026
Assistant Director/ Associate Director-Finance & Accounting

Krea University

Chennai

CA

View Details
Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 25 October 2026
Article Intern (CA Articleship)

Arpan Bohra & Co

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
24 October 2026
CA Industrial Trainee

Fytomax Nutrition Private Limited

Aurangabad

CA Inter

View Details
Company
08 October 2026
Account Executive

Elite Taxation

New Delhi

CA Foundation

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
Featured 27 October 2026
semi-qualified CA

Saini Pati Shah & Co LLP, Chartered Accountants

Mumbai

CA Final

View Details
Company
08 October 2026
SALES TELECALLER

HIRE NOVA

Lucknow

Graduate (Any)

View Details