Declaration of branch of the c o to roc

Do we need to intimate RoC for opening a new branch in another state . ?
Replies (1)

There is no need to intimate ROC.  However, you have to appoint auditors for the branch u/s 143 (only if they are different than the statutory auditors of the company) and ensure compliance of Sec.128 for maintaining books of account of the branch.

 

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
08 October 2026
SALES TELECALLER

HIRE NOVA

Lucknow

Graduate (Any)

View Details
Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
23 October 2026
Sr. Accountant

SANKARAN & KRISHNAN

New Delhi

B.Com

View Details
Company
14 October 2026
Accountant

Rize.farm

Bengaluru

B.Com

View Details
Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 17 October 2026
Articled Assistant

RRPM & Associates LLP

Chennai

CA Inter

View Details
Company
08 October 2026
Account Executive

Elite Taxation

New Delhi

CA Foundation

View Details
Company
31 October 2026
Accountants

sankaran and krishnan

New Delhi

B.Com

View Details