Whether Compliance report required paidup 1 cr now N 1 lacs

 dear members

pl help me about a company annual report to be filed. paid up now is 1 crore and as on 31.3.09 was 1 lacs. is complaince report in form 66 required to be attached.

it is urgent

V K Gupta

Dehradun 

vraca96 @ hotmail.com

 

Replies (4)

What exactly is ur ques??

no need to file compliance certificate vide form 66 for 31-03-2009 as ur capital does not exceed 10 lacs as on 31-03-2009. but u will have to file frm next yr onwards i.e. 31-03-2010

Agree with Arpita !

Though you are doing your annual filing now ,it pertains to 31st March 2009,at that time your capital was 1 lac .as per section 383A Company having paid up capital of Rs. 10 lacs or more will require to submit compliance certificate so, in your case  no need to attach compliance certificate .

Regards ,

Gargi

 

 

 

Agreed with Arpita & Gargi..

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
14 October 2026
Asst. Manager/Dy Manager (Costing)

manufacturing

Pune

CMA

View Details
Company
08 October 2026
SALES TELECALLER

HIRE NOVA

Lucknow

Graduate (Any)

View Details
Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 08 October 2026
ARTICLE TRAINEE

S.B.G. & CO. CHARTERED ACCOUNTANTS

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 20 October 2026
CA ARTICLE

AMKN & CO

Noida

CA Inter

View Details
Company
15 October 2026
Senior Accountant

Continental Belting Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
21 October 2026
CA INTER/ BCOM WITH EXPERIENCE

CA S KUMAR GUPTA & CO

Amritsar

CA Inter

View Details