Hello,
Is VAT Applicable on royalty income, if so by which provision or notification?
Kindly guide.
Vat is not applicable on royality income,but service tax is applicable.(It is evident from 'point of taxation' Rule No.8)
Your are not logged in . Please login to post replies Click here to Login / Register
More recent discussions | Post
SANKARAN & KRISHNAN
New Delhi
B.Com
Zerdi & Co. Chartered Accountants
Pune
manufacturing
CMA
Continental Belting Pvt Ltd
Mumbai
I-Genext Consulting Private Limited
CA
Fytomax Nutrition Private Limited
Aurangabad
CA Inter
N N V Satish & Co.,
Hyderabad
M N Rao & Associates LLP
Vijayawada
India's largest network for finance professionals
Alternatively, you can log in using: